O delicioasa bautura de ovaz cu aroma de ciocolata data de cacaoa din compozitie, imbogatita cu alga calcaroasa Lithothamnum, bogata in calciu. Un pahar de 200 ml asigura 30% din necesarul zilnic de calciu!
Ingrediente: apa, ovaz integral* (14%), sirop de porumb*, cacao* (1.3%), ulei de floarea-soarelui*, alga calcaroasa Lithothamnium (0.4%), agent de ingrosare – guma de guar*, sare de mare. * din agricultura certificata ecologic.
| Valori nutritionale | UM | /100ml |
| Energie | kJ | 317 |
| kcal | 75 | |
| Proteine | g | 0,7 |
| Carbohidrati | g | 14,3 |
| zaharuri | g | 11,5 |
| Lipide | g | 1,5 |
| acizi grasi saturati | g | 0,3 |
| acizi grasi mononesaturati | g | 1,0 |
| acizi grasi polinesaturati | g | 0,2 |
| Fibre | g | 0,7 |
| Sare | g | 0,13 |
| Calciu | mg | 120** |
** 15% din necesarul zilnic de calciu.
Recomandari: se poate servi ca atare sau in amestec cu sucuri de fructe si legume, ca baza pentru diverse deserturi, sau incorporata ca inlocuitor de lapte la gatit sau copt.
A nu se folosi ca inlocuitor pentru laptele sugarilor.