Pudra bio de cacao alcalizată, 10%-12% conținut de unt de cacao (Thebroma Cacao).
Ingrediente: boabe de cacao*, 2,5% carbonat de potasiu pentru alcalizare.
*=din culturi certificate ecologic.
Acest tip de cacao cu conținut redus de grăsimi, conține 10%-12% unt de cacao și este utilizată în mod obișnuit în compoziția produselor de patiserie (prăjituri, torturi), creme, frișcă, etc.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Origine: Republica Dominicană.
Imaginea de pe etichetă este cu titlu informativ!
| VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
| Valoare energetică | 1430kJ / 342kcal |
| Grăsimi, din care: | 11,0 g |
| - acizi grași saturați | 6,5 g |
| Carbohidrați, din care: | 14,0 g |
| - zaharuri | 0,0 g |
| Fibre | 33 g |
| Proteine | 24,0 g |
| Sare | 0,1g |