Stafidele sunt obținute dintr-un anumit soi de struguri, de culoare galben auriu, fără sâmburi. Stafidele turcești , cultivate în zona Izmir sunt printre cele mai renumite pentru calitatea lor.
Strugurii sunt curățați și uscați, apoi acoperiți cu ulei de floarea soarelui pentru a evita lipirea acestora.
Ingrediente: stafide*, ulei de floarea soarelui* (maxim 0,5%)
*din culturi certificate ecologic
Păstrare: într-un loc răcoros (<8 °C) și uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Origine: Turcia (Non-UE)
| VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
| Valoare energetică | 1238 kJ / 302 kcal |
| Grăsimi, din care: | 0,5 g |
| - acizi grași saturați | 0,1 g |
| - acizi grași nesaturați | 73,0 g |
| - grăsimi trans | 70,0 g |
| Proteine | 3,7 g |
| Sare | 0,01 g |