Concentrat de zer fermentat
Bunăstarea din Alpii elvețieni.
Molkosan este produs din zer proaspăt. Fermentația naturală cu un lactobacil selectat produce acid lactic L +.
Ingrediente: zer din lapte elvețian - concentrat și fermentat, regulator de aciditate: citrat de potasiu, aromă naturală.
Fără zahăr, lactoză, gluten.
După deschidere se consumă în termen de 2 luni și se păstrează la temperaturi nu mai mari de (5°C).
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Bioforce AG
| VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 ml |
| Valoare energetică | 90 kJ / 20 kcal |
| Grăsimi, din care: | 0,5 g |
| - acizi grași saturați | 0,5 g |
| Carbohidrați, din care: | 0,5 g |
| - zaharuri | 0,5 g |
| Proteine | 0,0 g |
| Sare | 0,25 g |
| Acid lactic L+ | 7,0 g |